Boottrailer_lier10

Elektrische lier voor boten

Boot lier en trailer lier

Bent u op zoek naar een boottrailer lier? Bij het in of uit het water lieren van een boot is een betrouwbare elektrische lier noodzakelijk. Een gewone handlier schiet dan tekort. Bij Elektrische-Lier.nl vindt u voor elke boot en elke trailer de juiste lier.

Welke elektrische lier moet ik kiezen?

U wilt uw boot graag op dat ene prachtige plekje te water laten. Let daarom bij de aanschaf van een bootlier op de trekkracht van de elektrische lier. Deze moet hoog genoeg zijn voor het formaat van uw boot. Houd rekening met het gewicht van de boot en de trailerhelling.

De beste lier voor boottrailer of aanhangwagen

De merken Nova Winch, Superwinch, Warn Winch en Tiger Winch staan bekend om hun krachtige lieren voor boottrailers en aanhangwagens. Deze gerenommeerde Amerikaanse bedrijven maken betrouwbare lieren. Zij testen de lieren uitgebreid en onder de meest zware omstandigheden. Wij verkopen enkel lieren van deze topmerken, die wat betreft kwaliteit de concurrentie ver achter zich laten.

Een lier waar u op kunt vertrouwen

Een elektrische bootlier voor de boottrailer zijn in twee soorten verkrijgbaar: 12 volt en 24 volt. Vervolgens kunt u kiezen tussen een staalkabel of ergonomisch liertouw. Bestelt u bij Elektrische-Lier.nl? Dan bezorgen wij uw nieuwe lier of lieronderdelen snel en gratis bij u thuis. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent!

215