elektrische-lier-Sfeerbeeld-814x814-10.jpg

Montage, reparatie of keuring elektrische lieren: wat kost het?

Wilt u uw elektrische lier door ons laten installeren, keuren of repareren? Dan sturen wij vooraf een prijsindicatie. Op basis van foto’s maken we een inschatting hoeveel tijd een montage en installatie kost. Dit is onder meer afhankelijk van wat er al is voorbereid aan uw voertuig. U kunt de foto’s van uw voertuig per mail naar ons sturen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Harderwijk. Wij geven u graag advies over de ideale elektrische lier voor uw terreinwagen of trailer. U bent van harte welkom!

Heeft u te weinig kennis van autotechniek? Laat dan de montage van uw elektrische lier aan ons over. Een lier is pas betrouwbaar wanneer de bevestiging aan het voertuig in orde is. De experts van Elektrische-Lier.nl plaatsen de lier correct op het voertuig zodat u veilig kunt lieren.

Reparatie hijslier of montage lier aan uw 4x4

Ons professionele lieren team is onderdeel van Jozua Aanhangwagens te Harderwijk: sinds 1985 totaalleverancier voor aanhangwagens en trailers. Dit betekent dat wij volop ervaring in huis hebben. Naast de verkoop en montage van elektrische auto-, trailer- of bootlieren verzorgen wij ook reparaties aan elektrische hijslieren en steigerlieren in de industrie of bouw.

0004336_epic-sidewinder-isolator-red-101550
725