Warn Winch AXON 45-S QuadLier met 15Mtr. liertouw 2041Kg 12Volt

€ 1.097,00999,00

De nieuwste krachtige Axon lier van Warn Winch met IP68 afdichting;

De nieuwe 12V Axon lieren van Warn Winch met innovatieve technologieën zijn speciaal gemaakt voor ATV’s, Powersport en side-by-side voertuigen en zorgen voor de beste lierprestaties in het small frame segment.
de Axon elektrische lier van Warn winch staat bekend door betrouwbaarheid en compactheid met hoge prestaties. Door de volledige IP68 afdichting is de elektrische Warn lier tegen water en andere elementen van buitenaf beschermd. Het nieuwe design oogt strak en de constructie is volledig gemaakt van duurzame metalen. De glans-zwarte poedercoating verzorgt een maximale bescherming tegen roest. De snelle en krachtige motor in de Axon Warn Winch zorgt ervoor dat deze tot 2041kg kan trekken, afhankelijk van het model. Alle Axon lieren zijn voorzien van een drie-traps planetaire vertraging set met een ergonomisch draaibare handbediende vrijloop. Deze vrijloop koppeling, waarmee de Axon snel tussen vrijloop en trekstand schakelt, is gebaseerd op de WARN 4WD hub.

Op voorraad

Specificaties:
IP68 waterdicht
Trekkracht tot 2041kg.
6mm x 15mtr synthetische Spydura liertouw
Epic sleufgeleiding.
Haak (zwart) met klep en veiligheidslint.
Bedrade afstandsbediening.
Bedieningsschakelaar voor stuurmontage wordt meegeleverd. 

Power Sports Elektrische Lieren.

Tevens leverbaar:
De Axon lieren zijn verkrijgbaar in 6 verschillende modellen. U heeft de keuze tussen een stalen kabel met rollenvenstergeleiding of een synthetische kabel met sleufgeleiding. De kabels hebben een lengte van 15 meter en een diameter variërend tussen de 4,8mm en 6,35mm, model afhankelijk. Voor de Axon 45 is een dashboard schakelaar én een afstandsbediening met snoer onderdeel van de set.

- Axon 25 1133Kg met staalkabel
- Axon 25S 1133Kg met liertouw
- Axon  35 1587Kg met staalkabel
- Axon 35S 1587Kg met liertouw
- Axon 45 2041Kg met staalkabel

- Spydura Synthetische kabel 15 meter/6mm

- Haak met klep en veiligheidslint

- Geïntegreerd relais en bekabeling

- Epic sleufgeleider

- WARN bedrade afstandsbediening

- Dashboard schakelaar

215