342490-1

24 Volt elektrische lieren

24 volt lieren

Bent u op zoek naar een 24 volt elektrische lier? En dan het liefst eentje die jarenlang meegaat? Dan hebben wij voor u de toppers binnen de elektrische lieren branche. Gerenommeerde Amerikaanse merken als Superwinch, NovaWinch en WarnWinch bouwen kwalitatief hoogwaardige lieren met een lange levensduur. Stuk voor stuk betrouwbaar en krachtig, uitgebreid getest en met bewezen prestaties.

Waar wilt u de 24 volt lier voor gebruiken?

Een 24 volt elektrische lier heeft een gigantische trekkracht. Voor elke klus en ieder voertuig hebben wij een elektrische 24 volt lier. Bevestig een 24 volt lier bijvoorbeeld aan uw 4x4 terreinwagen voor het zware trek- en sleepwerk. Zoekt u een lier voor een autoambulance, autotransporter of vrachtwagen? Ook dan is een 24 volt lier het meest geschikt.

Staalkabel of synthetisch liertouw

U kunt uw elektrische lier naar wens bestellen met een liertouw of staalkabel. De liertouwen en staalkabels verschillen in lengte en diameter. De meeste elektrische lieren in ons assortiment hebben een IP67 of IP68 code. Dat betekent dat ze volledig water en stof bestendig zijn en daarmee uitermate geschikt voor de terreinwagen van een serieuze off-road coureur. De bediening van de lieren is extra gemakkelijk met een radiografische afstandsbediening. Zo liert u veilig op afstand met behoud van de volledige controle.

De service van Elektrische-lier.nl

Alle lieren in ons assortiment zijn zeer scherp geprijsd en de verzending is gratis. Lastig kiezen? Wij hebben ruime ervaring met elektrische lieren en diverse voertuigen en denken graag met u mee welke lier voor u geschikt is. Desgewenst monteren wij uw nieuwe elektrische lier op uw voertuig.

Niet voor niets hebben wij meer dan 2500 tevreden klanten!

Zie ook TruckTrader; breed aanbod van o.a. vrachtwagens, trailers, bestelwagens en heftrucks

637