TigerWinch Lieren

Met de juiste lier hijst of trekt u moeiteloos een zwaar gewicht. U wilt een lier waar u op kunt vertrouwen dat deze het gewicht van uw boot of voertuig aankan. Elektrische-Lier.nl verkoopt duurzame kwaliteitslieren voor alle mogelijke lier-klussen. De TigerWinch is er daar één van.

Zeer sterke hijslieren, autolieren en bootlieren

De naam zegt het al, een TigerWinch heeft power. TigerWinch lieren zijn  gemaakt voor het lieren van zeer zware objecten. In ons assortiment hebben wij autolieren voor uw ATV of 4x4 en bootlieren voor de boottrailer. De hijslieren van TigerWinch liften zware industriële onderdelen.

Ook produceert TigerWinch zeer sterke elektrische lieren voor professioneel gebruik. Deze krachtige 24 volt lieren kunnen een gewicht aan tot 9075 kg. Onder meer bergingsbedrijven, brandweer, sleep- en hulpdiensten gebruiken deze buitengewoon sterke elektrische lieren.

TigerWinch 20.000 Elektrische 24V lier
Elektrische Lier Draadloze afstandbediening

TigerWinch lier met radiografische afstandsbediening

Een draadloze afstandsbediening is geen overbodige luxe. Het lieren doet u zo op veilige afstand en met volledig overzicht. De radiografische afstandsbediening is verkrijgbaar voor de 24 volt elektrische lieren en voor de 230 volt hijslieren van TigerWinch.

Snelle service en scherpe prijzen

Ervaar het gemak van een professionele elektrische TigerWinch lier. U bestelt eenvoudig in de elektrische liershop en wij verzenden uw nieuwe lier gratis. Ook hebben wij een groot assortiment aan lieraccessoires en onderdelen. Ziet u op tegen de montage? Wij monteren de TigerWinch vakkundig aan uw 12 of 24 volt auto.

650