Laatste bewerkte foto

Over ons

Elektrische-lier.nl is een professionele lierenwebshop, ontstaan vanuit Jozua Aanhangwagens B.V. te Harderwijk, sinds 1985 totaalleverancier voor aanhangwagens en trailers tot 3500kg en wordt gerund door Richard Bonestroo met z'n Elektrische Lieren Team. 

Wij hebben veel ervaring in klant-specifieke vragen en denken graag met u mee. Elektrische-lier.nl richt zich op de professionele markt in de bedrijfsmatige, (semi) overheid sector en de  particuliere webshop bezoeker profiteert hier uiteraard ook van. Depannage en afsleepdiensten kunnen onze Elektrische lieren ook goed waarderen. Ook voor huur van een elektrische lier bent u bij ons aan het juiste adres. Inmiddels leveren we ook veel elektrische lieren in Duitsland, België en door onze expertise weten ze zelfs in het Caribisch Gebied ons te vinden.

We voeren gerenommeerde merken elektrische lieren zoals Warn Winch, NovaWinch, Superwinch en CarbonWinch. Al 40 jaar vertrouwen velen dagelijks op de 12V en 24V lieren van deze Amerikaanse en Australische topmerken! Uiteraard vindt u in deze lierenshop ook alle accessoires, onderdelen en reparatie's voor uw Elektrische lier.
Vragen of opmerkingen over Elektrische lieren? Neem dan telefonisch contact op met ons team van Elektrische-Lier.nl of stuur een e-mail. Ruim 25 jaar ervaring.
Ook voor montage, testen of keuren van uw Elektrische lier, onderhoud of reparatie aan uw Elektrische lier helpen wij u graag!

Ook op de hoogte blijven van al onze producten?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief;

Elektrische lier kopen?

Elektrische lieren, 12V en 24 Volts lieren, hijslieren en toebehoren leveren van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat is de opzet van de lierenshop elektrische-lier.nl. 

Shop lekker vanuit uw stoel en selecteer een passende Elektrische lier. We leveren de gerenommeerde merken zoals Warn Winch, CarbonWinch, NovaWinch en Superwinch lieren. U kunt veilig betalen via I-deal, vervolgens zorgen wij voor een spoedige bezorging en een uitstekende service. Ook voor reparatie of aanpassing aan uw elektrische lier kunt u bij ons terecht. Desgewenst kunnen wij de door u uitgezochte Elektrische Lier ook monteren op uw 4x4, bedrijfswagen, aanhangwagen etc. 

De voordelen van elektrische-lier.nl op een rij:

  1. Amerikaanse topkwaliteit voor messcherpe prijzen
  2. Geen verzendkosten boven € 125,-
  3. Veilig betalen met i-deal
  4. Snelle levering
  5. Uitstekende service

Vragen of opmerkingen over onze producten? Neem telefonisch contact op met onze lierenshop Elektrische-Lier.nl of stuur een e-mail. Ruim 25 jaar ervaring! Ook voor montage van uw Elektrische lier, een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw Elektrische lier helpen wij u graag!

Voor een impressie verwijzen wij u graag naar de website: Jozua aanhangwagens  en  elektrische-lier.nl

logoXXL
208