• Gratis bezorging vanaf 125,-
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Al 10 jaar de specialist in elektrische lieren
Producten
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en meld je aan.

Over ons


Elektrische lieren, 12V en 24 Volts lieren, hijslieren en toebehoren leveren van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dat is de opzet van elektrische-lier.nl. 

Shop lekker vanuit uw stoel en selecteer een passende Elektrische lier. We leveren de gerenommeerde merken zoals Warn Winch en Superwinch lieren. U kunt veilig betalen via I-deal, vervolgens zorgen wij voor een spoedige bezorging en een uitstekende service. Ook voor reparatie of aanpassing aan uw elektrische lier kunt u bij ons terecht. Desgewenst kunnen wij de door u uitgezochte Elektrische Lier monteren op uw 4x4, bedrijfswagen, aanhangwagen etc. 


De voordelen van elektrische-lier.nl op een rij:

  1. Amerikaanse topkwaliteit voor messcherpe prijzen
  2. Geen verzendkosten
  3. Veilig betalen met i-deal
  4. Snelle levering
  5. Uitstekende service

Op de hoogte blijven van al onze producten? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Vragen of opmerkingen over onze producten? Neem telefonisch contact op met Elektrische-Lier.nl of stuur een e-mail. Ruim 25 jaar ervaring! Ook voor montage van uw Elektrische lier,onderhoud of reparatie aan uw Elektrische lier helpen wij u graag!

Elektrische-lier.nl is een professionele webshop, ontstaan vanuit Jozua Aanhangwagens B.V. te Harderwijk. Dit bedrijf is sinds 1985 totaalleverancier voor aanhangwagens en trailers tot 3500kg. 

Voor een impressie verwijzen wij u graag naar de website: http://jozua-aanhangwagens.nl

elektrische-lier.nl