Carbon Winch 9

Carbon Winches

Carbon Winch Lieren

Denkt u er over een lier te kopen voor uw 4WD? Kies dan voor de taaiheid van deze Australische lier. Carbon Winches ontwikkelde een lichtgewicht elektrische lier van absolute topklasse. Volledig afgestemd op de Off-road 4WD cultuur en de uitdagingen van de Australische outback.

Ruige Australische Carbon lier voor off-road lieren

De off-Road winch experts van Carbon Winches testten deze lier in de meest zware omstandigheden. De volledige afdichting beschermt de Carbonlier tegen stof, vuil en water. Carbon Winch lieren hebben een 3 traps planetaire aandrijving en behalen een indrukwekkende liersnelheid. Met deze lier koopt u een betrouwbare elektrische lier met een gegarandeerd lange levensduur.

Standaard uitgevoerd met draadloze remote control bediening

Onmisbaar bij een professionele lier is een draadloze afstandsbediening. Carbon Winch ziet de noodzaak van het lieren op veilige afstand en levert standaard een draadloze afstandsbediening bij de lier. De afstandsbediening van de Carbon Winch lier heeft automatische veiligheidsfuncties en de ontvanger is volledig afgesloten voor water.

Bestel een Carbon Winch elektrische lier en laat hem monteren

Kies voor een ruige outback lier en bestel de Carbon Winch eenvoudig op Elektrische-Lier.nl. Ziet u op tegen de montage van uw nieuwe Carbon Winch lier? Wij hebben ruime ervaring met verschillende voertuigen en monteren de elektrische lier probleemloos op uw voertuig.

652