230 volt hijslieren

Een 230 volt elektrische lier maakt gebruik van het elektriciteitsnet en heeft geen accuspanning (DC). De 230 volt hijs- en treklieren zijn geschikt voor het tillen van een zware lading in industrieel gebruik of in de bouw.

Takel grote gewichten met deze elektrische lieren

De 230 volt lieren hijsen gewichten van 200 tot 600 kg en enkele hijslieren gaan zelfs tot een gewicht van 1000 kg. Tip: het hefvermogen verdubbelt wanneer u de kabel dubbel gebruikt. Bevestig de elektrische hijslieren aan het plafond of bijvoorbeeld aan een steigerbuis.

230 volt hijs- en takellieren gunstig geprijsd

De 230 volt hijslieren leveren wij compleet met katrol en veilige noodstop. Uiteraard zijn de lieren stekkerklaar. Wilt u de lier op afstand besturen? Enkele van onze hijs- en treklieren kunt u uitbreiden met radiografische afstandsbediening.

Bestel bij ons uw nieuwe elektrische takellier tegen een scherpe prijs. De 230 volt lieren zijn meestal uit voorraad leverbaar. Wij garanderen een razendsnelle levering en u betaalt geen verzendkosten. Reparatie nodig? Wij repareren ook elektrische hijslieren, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Hijslier 230V
638