Ramsey Winch wormwiellieren de topper voor je auto

Wormwiel lieren

Wormwiel lieren gaan een leven lang mee. Het ontwerp is robuust en de ondoordringbare afdichting schermt de techniek volledig af voor stof en water. Dit beperkt slijtage. Zoekt u een degelijke en betrouwbare elektrische lier? Een wormwiellier is gegarandeerd een duurzame keus.

Wormwiel lieren van Ramsey Winch

De beste wormwiel lieren komen van fabrikant Ramsey. Met tandwielen van Amerikaanse makelij produceert Ramsey geavanceerde elektrische wormwiellieren van superieure kwaliteit. De hoogopgeleide ingenieurs van Ramsey Winch maken gebruik van slimme productinnovaties en geavanceerde productieprocessen. Met een eerste klas lier als resultaat.

Ramsey_lier_RE507-EN
Ramsey_Winch

Ramsey Winch elektrische lieren voor de autotransporter

De Ramsey Winch lieren RE8000 en RE12000 zijn verkrijgbaar met een 12V of 24V DC motor. Met een trekkracht tot 5440 kg (12000 lbs) zijn deze lieren opgewassen tegen iedere uitdaging. Ze zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor gebruik op een auto-ambulance, autotransporter of trailerbouw. Het stevige wormwielontwerp met zelf remmende worm-as biedt bescherming tegen het wegglijden van de lading. Wel zo veilig!

Laat uw elektrische lier monteren op uw voertuig

Bij Elektrische-lier.nl bestelt u snel en eenvoudig een elektrische wormwiellier van Ramsey. Alle lieren zijn meestal uit voorraad leverbaar. Twijfelt u welke lier het beste voor u is? Wij helpen u graag bij uw keuze. Bovendien kunnen wij, door onze ruime ervaring met verschillende voertuigen, uw Ramsey Winch elektrische lier monteren op uw voertuig.

Onderdelen nodig? Bestel bij ons de originele Amerikaanse Ramsey Winch parts.

2203ELH-productblok-montage-1.jpg
659