Retourneren

Het kan voorkomen dat u een product wilt retourneren. Dit kan bij ons binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed.

Volg onderstaande stappen om de retourprocedure zo soepel mogelijk te laten verlopen:

1. Neem contact met ons op via info@elektrische-lier.nl of 0341 412 724
2. Vul het Modelformulier voor herroeping in. Download hier het formulier
3. Stuur de bestelling retour naar: Elektrische-lier.nl, Snelliusstraat 16, 3846 BT Harderwijk
4. U ontvangt - indien het product in originele staat en verpakking is ontvangen - binnen 14 werkdagen het bedrag retour. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor verzending naar het door u opgegeven adres én de retourkosten naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Wij kunnen u bij het retourneren behulpzaam zijn. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@elektrische-lier.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien het product niet als nieuw meer is te verkopen zal een redelijke vergoeding worden voorgesteld of niet meer worden geaccepteerd.  

Ontevreden met de afhandeling? Bezwaren of klachten over de afhandeling kunt u melden via info@elektrische-lier.nl. 

Nadat u contact op hebt genomen met Elektrische-Lier over het retourneren van een product wordt er gevraagd om een ingevuld Modelformulier. Deze dient alleen ingevuld verzonden te worden als u de gemaakte overeenkomst wilt herroepen. Download het Modelformulier hier. 

204