Hydraulische lieren

De hydraulische lieren van Amerikaanse producenten als Warn Winch, Nova Winch en Superwinch zijn toonaangevend in de branche van hydraulische lieren. De lieren hebben een enorme trekkracht en zijn daarbij bewezen betrouwbaar en onverwoestbaar.

Hydraulische lier voor intensief slepen van zware lasten

Een hydraulisch aangedreven lier maakt geen gebruik van de accu. Voordeel is dus dat de accu niet onverhoopt leegloopt. Een hydraulische lier raden wij aan bij veelvuldig en intensief gebruik van de lier en voor het trekken en slepen van extra zware lasten. Zo maken bergingsbedrijven veelal gebruik van een hydraulische lier.

De hydraulische lieren van Nova Winch beschikken over een handbediende vrijloop. Deze lieren zijn speciaal gemaakt voor diepladers en wielladers. Ook brandweervoertuigen en andere hulpdiensten hebben dikwijls een hydraulische lier van Nova Winch op hun voertuig.

TigerWinch Hydraulische Lier
Hydraulische Lier H-8P

De service van Elektrische-Lier.nl

Houdt u bij aanschaf van een hydraulische lier rekening met de trekkracht van de lier en het gewicht van het voertuig. Ook de plek op het voertuig waar u de lier wil monteren is belangrijk. Komt u er niet uit welke lier het best bij uw voertuig en werkzaamheden past? Wij adviseren u graag over de beste hydraulische lier. Ook hebben wij de vereiste vakkennis en ervaring om lieren te monteren. Wij bouwen uw elektrische of hydraulische lier met alle plezier op uw voertuig. Daarnaast verzorgen wij jaarlijkse keuringen en reparaties aan uw hydraulische lier.

Originele Warn parts en Superwinch onderdelen

Wij leveren originele Amerikaanse Superwinch onderdelen, Nova Winch parts en Warn Winch parts. Alle hydraulische lieren en onderdelen zijn meestal uit voorraad leverbaar en eenvoudig te bestellen via Elektrische-Lier.nl.

653