Radiografische afstandsbediening

Het bedienen van uw elektrische lier kan nu nog gemakkelijker! De nieuwste ontwikkeling maakt het mogelijk om een elektrische lier te bedienen door middel van uw smartphone als afstandsbediening. 

U installeert de draadloze afstandsbediening set op de elektrische lier en bedient de lier eenvoudig via uw eigen smartphone. De afstandsbediening reikt tot wel 20 meter afstand. Uiteraard voldoen de ontvangers van onze afstandsbedieningen aan de IP66 norm: ze zijn stofvrij en waterbestendig.

Koppelen van de app aan de elektrische lier

De gratis app (iOS of Android) installeert u gemakkelijk op uw smartphone. Na de succesvolle koppeling biedt de app vier exclusieve functies: winch in/out/up/down/on/off. Het menu voor instellingen is duidelijk en iconen zijn simpel te wijzigen. Bovendien ziet u via de app direct de accuspanning van de voeding van de elektrische lier.

NovaWinch Draadloze-bediening Plug&Play Elektrische lier
Draadloze bediening app

Werkt draadloze bediening ook op mijn elektrische lier?

De radiografische afstandsbediening werkt voor elektrische lieren van 9V tot 36V. Let er bij de aankoop op of u een draadloze afstandsbediening kiest voor bijvoorbeeld een 12 volt lier of een 24 volt lier. Bent u niet zeker van de juiste afstandsbediening? Neem dan contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in elektrische lieren en kunnen u alles vertellen over een geschikte lier met afstandsbediening. Indien gewenst installeren wij de complete afstandsbediening set op uw voertuig.

641