Draadloze afstandsbediening

Het bedienen van uw elektrische lier kan nu nog gemakkelijker! Deze nieuwste ontwikkeling maakt het voor u namelijk mogelijk om de elektrische lier te bedienen door middel van uw smartphone als afstandsbediening. 

Na het installeren van de complete draadloze afstandsbedieningsset op uw elektrische lier kunt u de lier via uw eigen smartphone bedienen. Uw elektrische lier kan hierdoor tot 20 meter afstand worden aangestuurd.

Koppelen van de app aan de elektrische lier

De gratis app op iOS of Android is gemakkelijk op uw smartphone te installeren. Na de succesvolle koppeling biedt de app u vier exclusieve functies: winch in / out / up / down / on / off. 

De bediening van de lier is vervolgens gemakkelijk in te stellen, zo zijn ook de instellingen van de iconen simpel te wijzigen. Ten slotte kunt u via de app ook nog direct de accuspanning van de voeding van de elektrische lier inzien.

Welke elektrische lier kan gekoppeld worden?

De radiografische afstandsbediening werkt voor elektrische lieren van 9V tot 36V. De ontvanger voldoet aan de IP66 norm. Wij kunnen de koppeling met afstandsbediening op uw smartphone compleet voor u inbouwen. 

Wij kunnen de complete installatie van de draadloze afstandsbedieningsset voor u uitvoeren op uw voertuig.

641