Warn Spydura 30 Mtr. x 9,5mm Synthetic Rope

€ 418,00393,40
Omschrijving Warn Synthetish liertouw 9,5 mm x 30 mtr. Spydrura
Specificaties

- Lichter dan staalkabel
- Onderhoudsvrij Liertouw
- Sterker dan staalkabel met dezelfde diameter
- Incl. RVS haak en kous.
- Spanningsvrij gevlochten 
- 's Werelds sterkste Spydura

Ook Spydura liertouw en Dyneema Lierkoord voor onze andere merken elektrische lieren leverbaar!

De voordelen van liertouw op uw Elektrische lier t.o.v. staalkabel;

Liertouw werkt erg prettig tijdens het lieren met een elektrische lier. Het ergonomische liertouw haakt niet zoals bij een stalen lierkabel wel kan gebeuren en scherpe 'vleeshaken' veroorzaakt. Een liertouw is ook veel veiliger dan een staalkabel omdat het niet wegzwiept bij een kabelbreuk. Verder knikt een liertouw niet en rolt het wat makkelijker op de trommel dan een staalkabel.

0004333_epic-sidewinder-isolator-red-101550

Elektrische Lier accessoires

Alle benodigdheden voor uw elektrische lier; van professionele inbouw van uw elektrische lier tot en met de benodigde accessoires. Uiteraard kunt u ook de onderdelen / parts voor de Superwinch en Warn lier hier bestellen! Staat uw onderdeel er niet bij dan graag kontakt met ons opnemen. Mocht u vragen hebben over Superwinch Lier onderdelen of Warn Parts neemt u dan kontakt met ons op!

Ook voor Warn Parts en Superwinch onderdelen bent u bij ons op het juiste adres en uiteraard voor de reparatie of onderhoud van uw elektrische lier of reparatie en onderhoud aan uw hydraulische lier. Wij leveren alleen originele, Amerikaanse Warn Winch Parts en Superwinch onderdelen.

642