Warn Draadloze lier bediening set Plug & Play Remote

€ 308,00278,24

Warn Draadloze bediening set; Plug & Play

De set bestaat uit een waterdichte ontvanger met antenne die u gewoon in een Warn lier kunt inpluggen alsook een houder (holster) voor de zender zodat u deze niet kwijt raakt in uw voertuig.                          

De Warn draadloze afstandsbediening heeft een bereik van 15 meter.

De afstandsbediening (zender) is ook waterdicht en zelfs met handschoenen aan ook makkelijk te gebruiken. De tweekleurige LED informeert de gebruiker over de status van de besturing

Deze Warn Remote Control 90287 set past op elke Warn winch met een 5 polige stekker.

Self-Recovery en Utility Compacte ontvanger 3 min. power off.

De WARN draadloze bediening voor het gebruik van uw Elektrische lier tot op een afstand van ruim 15 meter radiografisch te bedienen. Het systeem past op elke WARN lier met een 5-polige D-aansluiting. De bedieningset is Plug & Play te installeren en makkelijk te bedienen.

De draadloze afstandsbedieningset wordt geleverd met een ontvanger met ingebouwde antenne. De ontvanger is volledig beschermd tegen water en andere elementen. De weerbestendige handzender heeft twee grote knoppen waarmee het zelfs met handschoenen aan makkelijk te bedienen is.

Set bestaat uit:

  • 90289 Ontvanger
  • 74520 Handzender
  • 74524 Holster

Deze set is NIET te gebruiken met de nieuwe Warn VR EVO Lieren.

0004333_epic-sidewinder-isolator-red-101550

Elektrische Lier accessoires

Alle benodigdheden voor uw elektrische lier; van professionele inbouw van uw elektrische lier tot en met de benodigde accessoires. Uiteraard kunt u ook de onderdelen / parts voor de Superwinch en Warn lier hier bestellen! Staat uw onderdeel er niet bij dan graag kontakt met ons opnemen. Mocht u vragen hebben over Superwinch Lier onderdelen of Warn Parts neemt u dan kontakt met ons op!

Ook voor Warn Parts en Superwinch onderdelen bent u bij ons op het juiste adres en uiteraard voor de reparatie of onderhoud van uw elektrische lier of reparatie en onderhoud aan uw hydraulische lier. Wij leveren alleen originele, Amerikaanse Warn Winch Parts en Superwinch onderdelen.

642