Radiografische Tyro Pollux 500+ kraanbediening

€ 1.549,001.495,00

Pollux Norma Draadloze afstandsbediening / Buikbediening.

Met deze draadloze radiografische bediening voor uw elektrische lier of laadkraan kunt u verschillende zenders en ontvangers in elkaars buurt gebruiken zonder uw verbinding te storen! Model met vele (500+) funtie's draadloze besturing; een product van Tyro remotes.

Professionele Remote Control

Door het ergonomische en compacte design met uitsluitend rvs-onderdelen, kunt u met behulp van de geïntegreerde riemclip de afstandsbediening eenvoudig voor of naast het lichaam dragen. Heeft een bereik tot 700 Mtr.!
Wordt vooral door professionals gebruikt voor draadloze bediening van lieren, robots of andere toepassingen in dienstvoertuigen of in bergingsvoertuigen.


 

Video Tyro Remotes Pollux Norma

0004333_epic-sidewinder-isolator-red-101550

Elektrische Lier accessoires

Alle benodigdheden voor uw elektrische lier; van professionele inbouw van uw elektrische lier tot en met de benodigde accessoires. Uiteraard kunt u ook de onderdelen / parts voor de Superwinch en Warn lier hier bestellen! Staat uw onderdeel er niet bij dan graag kontakt met ons opnemen. Mocht u vragen hebben over Superwinch Lier onderdelen of Warn Parts neemt u dan kontakt met ons op!

Ook voor Warn Parts en Superwinch onderdelen bent u bij ons op het juiste adres en uiteraard voor de reparatie of onderhoud van uw elektrische lier of reparatie en onderhoud aan uw hydraulische lier. Wij leveren alleen originele, Amerikaanse Warn Winch Parts en Superwinch onderdelen.

642