• Gratis bezorging vanaf 125,-
  • Binnen 2 werkdagen in huis
  • Al 10 jaar de specialist in elektrische lieren
Producten
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en meld je aan.

Carbon Winch 2040 - 7700 Kg 12Volt Lichtgewicht lier

U heeft het allemaal al eerder gezien; U kent de merken, U kent de producten, maar U weet gewoon nog niet waar u mee wilt lieren?

Carbon Winches;

Het is u nu gemakkelijk gemaakt met de Carbon Winches; een subliem nieuw product uit Australië. De droom begon jaren geleden; het team van 4x4 KPD Australia heeft dit zwarte beest van een lier ontwikkeld, door-ontwikkeld en getest voordat het op de markt werd gebracht. Ze zijn al jaren actief in de wereld van 4WD. Zij hebben deze lichtgewicht Elektrische Carbon lier ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meerderheid van de 4wd -bevolking in Australië en hier in Europa maken we graag gebruik van die uitgebreide ervaring van onze Australische Off-Road Winch experts.

Wij weten wat er nodig is om een product af te leveren dat een zeer gewaardeerde prestatie levert, een niche (Carbon) Winch is, én vooral onze klanten tevreden en veilig houdt in de wetenschap dat onze Elektrische Carbon lier elke keer dat u het nodig heeft zal werken. 
Bovendien is deze lichtgewicht elektrische Carbon lier standaard uitgevoerd met handige draadloze bediening!

Wij van Carbon Winch Europe beantwoorden altijd de telefoon en zijn niet bang om uw vragen te beantwoorden. Uiteraard, U heeft misschien veel vragen over dit nieuwe kind in de markt van elektrische lieren; de Carbon Winch, Wij staan klaar om u te helpen of deze Carbon Winch geschikt is voor uw behoeften.

Wij zijn 100% overtuigd dat deze lier uw verwachtingen zal overtreffen!

https://youtu.be/TbcbxCniHfE

                                                                                                                         Carbon Winches Australia