SALE - Radiografische afstandsbediening Lier- Prof.

€ 349,00327,00

Professionele Lier afstandsbediening (draadloos).

Met deze draadloze radiografische afstandsbediening van teleradio voor uw elektrische lier kunt u verschillende zenders en ontvangers in elkaars buurt gebruiken zonder uw verbinding te storen! Uitvoering met 2 functies. Geschikt voor zowel 12 en 24 Volt lieren.
Draadloze afstandsbediening met 2 kanalen.

Op voorraad

Professionele Winch Remote Control

Dé professionele draadloze bediening voor uw 12V of 24 Volts elektrische lier.Wordt vooral door professionals gebruikt voor lieren of andere toepassingen in dienstvoertuigen, als draadloze brandweerlier aansturing of in bergingsvoertuigen. De veiligste draadloze bediening voor uw elektrische lier. ---> In stevig rubber behuizing uitgevoerd en kompleet met riemclip!

0004333_epic-sidewinder-isolator-red-101550

Elektrische Lier accessoires

Alle benodigdheden voor uw elektrische lier; van professionele inbouw van uw elektrische lier tot en met de benodigde accessoires. Uiteraard kunt u ook de onderdelen / parts voor de Superwinch en Warn lier hier bestellen! Staat uw onderdeel er niet bij dan graag kontakt met ons opnemen. Mocht u vragen hebben over Superwinch Lier onderdelen of Warn Parts neemt u dan kontakt met ons op!

Ook voor Warn Parts en Superwinch onderdelen bent u bij ons op het juiste adres en uiteraard voor de reparatie of onderhoud van uw elektrische lier of reparatie en onderhoud aan uw hydraulische lier. Wij leveren alleen originele, Amerikaanse Warn Winch Parts en Superwinch onderdelen.

642